Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Kristall * haiku

Gnistrande kristall
går inte att fånga upp
Frosten har lagt sig




Fri vers av Missi VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-12-27 12:47



Bookmark and Share


  rebecca d
vackert..kristall, frost..
2005-12-27

  Cris
Verkligen fint och gristrande. Nä har fosten väl nupit sig fast är den svår att fånga upp. Ut och kika med lupp
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon