Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av min 16-årige son i skolan efter att ha sett filmen "Rwanda Hotel"


Krig är mord


Ett krig mellan tutsi och hutus.

Varför allt detta hat och mördande?

Ingenting skiljer er åt.

Ni är likadana, lika värda.

Varför vill ni ha detta blodbad?

Ett 4-stjärnigt hotell fullt med kackerlackor och förrädare.

Ett land som ingen bryr sig om.

Ett krig är lika med död och sorg våld skapar våld.

Ett inbördeskrig utvecklas till ett större krig.

Krig är mord.




Fri vers av eva m h
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-21 18:07



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Han skriver rappt och träffar rakt in i hjärtat. Gillar hur han knyter ihop säcken på slutet. Bådar gott inför framtiden! //Mia
2011-05-24

    ej medlem längre
En förnuftig kille som kan sätta ord på sin känsla!
2011-05-21

  Bodha*
Han lyckades följa sin tankebana rätt skönt din blivande tänkare
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h