Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manteln håller på att falla

Lögnens mantel
håller på att falla
den luktar illa
stinker äckel
sprider obehaglig
frätande doft
där bor inget liv
bara förtryck
osanning är dess vapen
men sanningens
vassa pilar
avslöjar den!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-26 14:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-07-26

  louisegirl
Så sant och bra skrivet!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP