Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

v a r a

 

beskydd, är himmelens
närande regn
förlåtelsen, ett varande
kvitter

när svalorna kommer åter,
bygger bo i
längtansfyllt hjärta

se, svalornas ungar
vet inget om
de fattigas sorger

de vet, att de lever
de vet, att de är

för att

vara




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-22 15:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbart

vackert

tack
2011-05-24

  lisa"puzzle"svensson
Jättefint, livet går vidare på sitt förunderliga sätt.
2011-05-22

  TjejenSomGråterTyst
Så fint!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo