Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga ut


Äldste sonen flög i somras ut i världen

Landade i Japan för ett års studier

Mamman bävade under jordbävning och tsunami

Men allt gick bra för sonen

Han väntas hem igen i augusti

för att bo hos oss en tid

innan han flyger ut för gott

Kanske till Japan


Lillebror lyfter i morgon

För första gången flyger han ut i världen

Inte ensam men utan oss

Nu är det vulkanutbrott och askmoln som skymmer

Vi hoppas att hans första flygtur går bra

och att han får en fin vecka med klassen

i solen och värmen

innan deras vägar skiljs åt





Fri vers av eva m h
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-23 22:44



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Finstämd text. Jag hoppas också att våra söner får en bra vecka med klassen. Själv är jag nu gräsänka en vecka. Tack och kram. /Grubbelmia
2011-05-24

  Michaela Dutius
Ja....då är du på väg att bli "en mamma vid ringside" - ett tufft moderskap!
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h