Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av dig

Ljudet av din röst
var som den
vackraste solnedgång

Ditt sträva skägg
mot min mjuka kind
ljuvaste känslan

Dina fingrar mot
min lena hud
som den vackraste musik

Allt är en del av
dig Min Älskade
Jag bär dig i mitt hjärta


FÖR ALLTID







Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-24 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad HAN måste vara stolt över dig just nu...
2011-07-03

  RosieLoveHeart
så fint , man kan riktigt känna din kärlek för denna lyckans man
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP