Tidigare publicerad i ett annat forum.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidigare publicerad i ett annat forum.




Klockan efter midnatt, på en gata i det "våriga" Oslo.


Klockan passerade midnatt. Han gick utanför dörren, ut till våren.


Tände en cigarett. Rökte sakta. Femtio meter till vänster, "den fina restaurangen".


En trio ramlade ut, överförfriskade var en underdrift.


Snubblade förbi honom med både ord och steg.


Han tände en till.


En minut senare var det dags för trio nummer två.


Proceduren upprepade sig.


Klockan efter midnatt, på en gata i det "våriga" Oslo.


Kanske var restaurangen inte så "fin". Vem vet.

 
Men det var en fin fylla, på en fredag som startat på en torsdag.


Det var en fin start på en fredag, med två cigaretter.




Fri vers av Kape
Läst 354 gånger
Publicerad 2011-05-25 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape