Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är som tystast

 

 

Älskling

 

när det är som tystast,

 

det är då jag minns dig.

 

 

 

Då hela huset sover,

 

alla löv har fallit

 

och månen syns knappt till.

 

 

 

Då vindarna har slutat besöka mig,

 

och alla människor

 

gått hem till sin familj.

 

 

 

Älskling,

 

när det är som tystast

 

det är då jag minns dig.

 

 

 

Då jag inte kan höra

 

någonting

 

inte ens fåglarnas kvitter.

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-28 01:50



Bookmark and Share


    Agnieszka
kärlek... skrivet mjukt, med fingrar som knappt snuddade vid tangenterna.
fint =)
2006-04-04

  Aisha VIP
....mycket, mycket vackert....kram Aisha
2006-01-18

  Dilsewat
Underbart vackert!
Tycker att detta är det bästa jag läst från dig..
varje rad, varje tanke som den skapar
är kärlek!
2005-12-29

  Jessica Ebbesson
Dina ord är som balsam för själen.
Mycket vackert!
Tycker även jag om luftigheten
i upplägget av texten
2005-12-28

  Per Rydberg
Jag håller med Smultris om svidet. Du skriver ner känslan så bra!!
2005-12-28

  Smultris
Denna svider...

Tycker om de luftiga raderna... det får dikten att andas..
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal