Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogen.

 

 

 

 

 

Du drev dagen dit du drog. 

Drogen drev dig dit där den dansade dystert.

Där dog du.




Fri vers av Kape
Läst 450 gånger
Publicerad 2011-05-28 03:01



Bookmark and Share


  Ex¤animo
tragiskt...
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape