Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsjälar behövs..

Eldsjälar lyser
som en fyr
i svarta natt
gläder sorgsna hjärtan
när dom bjuder
på ett skratt
orädd och modig
dom kämpar
på var dag..
räcker ut sin hand
och hjälper
någon svag..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-05-29 00:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fascinerande själar i mörkret.
2011-05-31

    ej medlem längre
Så sanna är dina fina ord!
2011-05-29

  Ninananonia VIP
En vacker sanning!

Mycket bra!
2011-05-29

  Janne
Jo det håller
jag verkligen
med om att eldsjälar
behövs!"speciellt i dagens
samhälle" Omtänksam bra
text.
2011-05-29

  Coinriocht
Helt precis. Eldsjälar behövs
2011-05-29

  Coinriocht
Helt precis. Eldsjälar behövs
2011-05-29

  Järnkatten
Så skall vi bygga vårt samhälle :), applåd!
2011-05-29

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert skrivet om
eldsjälar, medmänsklighet.
Att räcka ut en hand,
eller ge någon
ett leende.
Det betyder mer än man tror =)
2011-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Ja, verkligen. Eldsjälar har tröstat och uppmuntrat under årens lopp. Gud give att jag själv får nåd att vara en, mitt i min bräcklighet.
2011-05-29

    ej medlem längre
Ömt !
2011-05-29

  Heikki Hellman
Någon med brinnande entusiasm, en karaktär som har fallit i glömska!
2011-05-29

  M.A.J.R
Helt enkelt fantastiskt skriftat =)
2011-05-29

  Rasehorn
vackert!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP