Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år

Den lilla flickan
såg på pojken
Han mötte hennes allvarliga ögon
med hans stora mörkbruna
Snön föll omkring dem
och himlen var stjärnprydd
snart skulle himlen explodera
Den lilla flickan särade på sina röda läppar
och viskade: - Gott nytt år.




Fri vers av Missi VIP
Läst 873 gånger
Publicerad 2005-12-28 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon