Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn, låga, brinn

Vad brinner du för, du låga av eld?
För att värmen från ditt ljus
ska värma din själ?
Vem brinner du för, du låga i mörk fönsterkarm?
Någon som behöver hopp, som är värd at brinna för
Vad brinner du för du låga av eld?
För någon som aldrig kommer brinna för dig




Fri vers av Missi VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-12-28 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon