Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma, jag vill tacka dig för att du alltid finns vid min sida
oavsett vad som händer



Mamma

Mamma
du har skapat liv
Mamma
du har skapat mig
och jag har inte kunnat göra något för dig
Jag kan aldrig tacka dig nog
för att du alltid står vid min sida
alltid hjälper mig ur knipor
alltid har en varm, mjuk hjälpande hand,
(väldoftande av all hudkräm),
utsträckt
Mamma,
hur tacksam är inte jag
att du sitter vid min sängkant varje natt
smeker mina kinder och min panna tills jag somnar
sjunger för mig
ja, bara säger godnatt
det betyder så mycket
för vad du än säger
betyder: jag älskar dig

visst har jag blivit irriterad att du kallar på mig
med fåniga smeknamn inför alla
och visst stör jag mig ibland
på att du alltid vill hålla min hand
men det är ju sånt mammor ska göra
Tänk hur bra jag har det
som bara kan krypa upp i ditt knä
och gråta ut över din axel
Mamma,
du har bytt mina blöjor när jag var liten
du har ammat mig från ditt bröst
Men bäst av allt
är att du är min mamma
och jag älskar dig
Mamma
kära mamma




Fri vers av Missi VIP
Läst 916 gånger
Publicerad 2005-12-28 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon