Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt gula paraply

Ta skydd under mitt gula paraply
du som inget har
låt inte regnet dra ner dig i den mörka gytjan
här, ta min hand
under mitt gula paraply finns det sol
kom, delta i min gläjde
ta skydd under mitt gula paraply




Fri vers av Missi VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-12-28 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon