Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finaste som finns!

 

Vad gjorde man en morgon

en gråtrist regnig en

om inte ni fanns killar,

för det är kärlek det när

tonårssöner kliver upp ur sängen klockan sex

och gör varm choklad med vispgrädde på till

sin mamma♥




Fri vers av Yrre VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-01 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP