Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad.

 

 

Jag tänkte dig

omkring mig men

du var så långt bort och jag

såg dig aldrig du var

nästan

inte

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-01 23:09



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hm!
Yrre, min vän!
Inte vadå?
Inte synlig kanske?
:)

Kram!

Ken
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP