Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid allt.

 

 

Björkarna har slagit ut nu

det gröna sveper, som ni

 

jag skicka post än hit än dit och jag

såg något annat för mig jag såg er

 

fria

 

Men jag antar att åren går som allting annat men tro

tro aldrig

 

att jag inte saknar er

varje sekund

varje andetag av mitt jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 23:15



Bookmark and Share


  Rasehorn
Vackert!!
2011-06-01

    Ken Cassel
Fint, Yrre!
:-)

Mera v h

Ken
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP