Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Pappa

 

 

Pappor är trygga, du är en sån

som jag hoppas alla ungar

ska få ha någongång

 

Allt som du gett oss,

allt som du gjort

för att rymma det vi känner för dig

finns ingenting nog stort

 

Vi älskar dig får räcka till

och det är det viktigaste av allt

och åter från dig får vi

samma kärlek tusenfallt

 

Så Pappa ha en underbar dag

det är dig väl förtjänt

trots allt att du föddes

måste vara det bästa som hänt!

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 11:41



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Sååå, får han den? Jag skulle bli lycklig
2011-06-03

  aol
verklien en fin hyllning till far,
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP