testar regnbågens färger

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

testar regnbågens färger




Regnbågen

Regnbågen

Färglägger himlen
gör den blå och
lila och
röd
*
*
*

Regnbågen

Målar i blod
Målar i vatten
Målar i blommornas färger

*

R
egnbågen

uppenbarar sig vid regn
som symboliserar våra tårar
och solen
som symboliserar lycka och ljus

*

Regnbågen

lyser upp tillvaron
för vilsna människor
visar vägen till de som
inte kan finna lyck
*

Regnbågen

gömmer ingen skatt
skatten är nämligen....

Regnbågen
själv
och den symboliserar

människan




Fri vers av Missi VIP
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-12-29 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon