Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av blommor..

Livet doftar blommor
grönskan lyser stark
färger breder ut sig
på äng och jordig mark
för snart så ska det plockas
till midsommarens dans
och många kommer bära
en vacker blomster krans !







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-06-07 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar sommarbild du målar här!
2011-06-09

  Järnkatten
Sommar, sommar, sommar :)....
2011-06-09

  Sofhia Wirström
härlig sommardikt...bra skrivet
2011-06-08

  Black Bird
Gullig ^^
2011-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Midsommarfirandet är en hednisk och satanisk tradition som jag hatar, men jag älskar just den här tiden på året, före midsommar.
2011-06-07

  Lars Hedlin
I en myriad av färger..vackert...
2011-06-07

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-07

  Fredric
vackert, för den som kan se färger... den som kan känna doften av kamomill... dina ord är pasteller i natten skickligt komponerade...
2011-06-07

  AppleBlossom
jätte fin!!
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP