Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

Hon var varande.

Åren gick så fort och och ändå var det dött.

Hon diskade och serverade sin man middag.

Hon tvättade och gjorde matlådor.

 

Hon minns inte sist hon skrattade.

Hon levde för sömnen.

 

Där fanns han tillgänglig. Hennes hemlighet.

där rörde han vid henne, hon andades med rodnad på kinden.

dessa timmar där lyckan fanns kom om natten.

 

Han visste inget och så skulle det förbli.

hon väntade den sista sömnen.

 

Då slutligen skulle hon leva.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-07 10:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fruktansvärt tragisk och sorglig. Att behöva fly in i drömmen!
2011-06-08

  Anders Perols
Tragisk, välskriven text(novell) om ett livsöde.
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP