Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som gammelfarfars kärleksbrev.

 

 

 

Jag vill skriva ett brev med bläck och fjäder.

Med vackra ord. Och skicka till hon jag drömde om.


Som gammelfarfars kärleksbrev. Han kunde han.




Fri vers av Kape
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-08 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
morfar kunde. han med.
[kärleksbrev]
jag?.betvivlar.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape