Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natti Poeter!

Vänta natt icke än

vill jag lämna mitt jag

till natt

jag vill springa varma ängar än

jag vill hitta drömmarnas skatt

 

Jag vill vila huvudet nöjt uppå

själ hur du vandrar

hjärtats brinnande längan

och jag i dina armar.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-08 22:13



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Om natten ändå gick att tänja på...utan att morgonen blev lidande

Fint diktat om det fina ett nu kan bjuda
2011-06-11

  Julio VIP
:)..gillar denna fina
2011-06-08

  aol
underbart
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP