Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kunde inte bry mig mindre.

 

 

Slit itu sanningarna du en gång skapade.

Slå hål på drömmarna du åt oss drömde.

Smutsa ner kärleken du förr så älskande gav.

Spotta i min nacke när jag vänder om.

Jag kunde inte bry mig mindre.




Fri vers av Kape
Läst 748 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape