Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång

 

 

Än en gång

river du upp mitt liv.

Jag som har försökt gå vidare

och glömma bort ditt namn.

 

Än en gång ber du om ursäkt

för att du har sårat mig.

Men du vet att jag alltid förlåter

för det ska vi människor göra.

 

Än en gång får du mina tårar att rinna

inte av dina ord utan av våra minnen.

När du skrev "Hej"

så började tårar att bildas.

 

Än en gång fick du mig att minnas

vår kärlek som jag levde för.

Och om jag nu vill vara din vän

kan jag inte svara på.

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-12-30 00:39



Bookmark and Share


    NoMi F
Så det kan vara i bland
Djupt sorgsen text
Än en gång
är bra som rubrik
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal