Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småländska murar - tre gånger sjutton stavelser

Småland - landet av
lingon, stengärdsgårdar och
armodets skönhet

Tvärs gamla hagar
löper monument över
ofattbar möda

Lingon och morän -
i kvällssolens sneda ljus
glöder murarna




Bunden vers av papillon
Läst 980 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-06-14 21:22



Bookmark and Share


  aol
verkligen fantastisk sann vacker skrift, så den berörde mitt sinne
2011-06-19

    ej medlem längre
I Småland vistas jag gärna. Din svit säger väl varför ...
2011-06-15

  Carola Zettergren
Urtjusigt som den!!!:)
2011-06-15

    AA VIP
Vackert och igenkännande.
2011-06-14

    ej medlem längre
en både snygg och sann bild av utsikten från fönstret här i det lilla landet..
2011-06-14

  Elwania
ja det beskriver en bit av småland
2011-06-14

  Nanna X
vackra murar, staplade av ordmöda
2011-06-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Dessa 51 småländska stavelser är nu inlänkade på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-14

    ej medlem längre
En riktigt skön haikusvit, snålt på ord men rik på innehåll!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon