Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ringer du ens?

 

 

Det liksom kliar under hunden när du ringer från hans telefon.

Det finns bara ingenting kvar.

 

Så.

Varför ringer du ens?




Fri vers av Kape
Läst 1135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hund som så, torde äga en sony ericsson?
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape