En lag. Ett liv. Ett fel. 

Inga konstigheter.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En lag. Ett liv. Ett fel. 

Inga konstigheter.




Felade med sig.

 

 

Han som satt och rökte,

 

                                     det man inte fick.

 

Felade med sig, 

 

                                och tillsammans somnande.




Fri vers av Kape
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-15 01:11



Bookmark and Share


    utloggad
vilket fint ord, att fela.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape