Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinne för snö

snön som virvlar runt
omringar mig och min kropp
tar med mitt sinne




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-12-30 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon