Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens fundering!




Bär du med dig

 

 

Bär du med dig

lusten doften den från då

känner du min hand

 eller min hud när du blundar

eller var allt för inte

som tomt skall från hundar

 

Bär du med dig

orden vi sa och lekte med

hör du mig viska

min tunga och huden knottra

eller ingenting alls

är allt vi gjorde tomt och borta

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-16 00:16



Bookmark and Share


  jimi silver
detta gjorde mig nästan lite gråtfärdig, vet inte riktigt varför. jättejättefint. så målande.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft