Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen

om politikern visste
om mediumet visste
om hjärtat bara visste

vad kärnan i oss alla redan vet
hade vi aldrig behövt välja
hade vi aldrig behövt förstå
vilka vi egentligen är

om styrkan är svagheten
om svagheten är styrkan

vem kan då dömas?

och alltid ska vi undra
över sanningen
den enda frågan

utan något

svar




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 15:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja

är
det
2011-06-18

  Herr Funderare
Skön text.....
En text som man läser, tar till sig och som jag anar komme komma upp i mina tankar längre fram..
Kanske inte just dina ord, men själva budskapet som du gav mig....

Tack!!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo