Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

 

 

 

Man kan säga att lättnad är som om

en tegelsten svingar sig från

marken och upp till trädtopparna, sätter sig

ytterst på en trädgren och sjunger glatt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-19 22:33



Bookmark and Share


  Anders Perols
Varma ord som målar tydliga bilder. Bra skrivet!
2011-06-19

  Minkki VIP
härlig humor och ändå så på kornet!
2011-06-19

  aol
bara så sant
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP