Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal läckergom - clerihew

Gamle Aristoteles
prisade unggök som delikatess
då var det gott att vara grek -
innan lyckan svek




Bunden vers (Annat versmått) av papillon
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon