Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vem jag tror på

Jag vet vem som skapat mig
Vem som kallat mig vid namn
Skrivit mitt namn i sin bok

Jag vet vem som köpt mig fri
Som betalat med sitt eget blod
Vem som förlåtit mitt livsvek

Jag vet vem som längtar efter min kärlek
Som hoppas jag ska börja tro
Och som ber att jag ska ta emot kärleken

Jag vet vem som är sanningen
Den enda vägen som leder till liv
Trogen sitt ord att aldrig svika

Jag vet vem jag älskar
Vem alla mina andetag ärar
Ja vem min fria vilja väljer

Jag vet vem som är rättfärdig
Som har all rätt att döma
Men som är god och därför väljer att fria

Jag vet vem som ser mig
Känner mitt hjärtas motiv
Som tror på att jag väljer rätt tillslut

Jag vet vem jag tror på
Vad han gjort för mig
Ja vad han gett mig att fullborda




Fri vers av jörgen g
Läst 518 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-30 22:02



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så vackert skrivet
2011-09-20

  Maiah VIP
TRO i kubik....underbara rader
2011-08-05

  Bodil Sandberg VIP
Så vackra varma rader i denna tillägnan och själva titeln berör mig mycket jag vet vem jag tror på.. känns starkt och påtagligt ..får mig att rysa till - enormt fint!!
2011-07-28

    ej medlem längre
Stark och ärlig trosbekännelse.
2011-07-27

  Maria T
Ditt namn står skrivet
i livets bok
2011-07-26

    Tea Alex
:) Jesus Kristus?
2011-07-26

    ej medlem längre
Så ädelt och rent!
2011-07-16

  Bibbi VIP
Missat denna fina text då jag varit i Bergslagen.

Massor av applåder och bokmärke!
2011-07-08

  mare VIP
Fint att äga en tro och känna inre frid, dina ord förmedlar detta,
härligt ;)
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

jörgen g
jörgen g