Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

 

invidblommad

omvälvd

som en sköka skördad

 

utförskickad

havslodad

och uppstigen

 

återlevd

 

sömnbrunnen

återerövrad

 

 

 

Glömd

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP