Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre röst


Min inre röst säger till mig:

Våga tro på dig själv, se inte ner på dig själv

Våga känna dig värdefull, för det är du verkligen

Våga drömma dina drömmar, ingen ska rycka dem ifrån dig

Våga tala om när du mår dåligt, låtsas inte som att du mår bra

Våga skratta, inte gråta så mycket som du gör nu

Se dig inte som värdelös, försök lägga bort dom tankarna

Se dig inte som oälskad, du är älskad

Se dig inte ensam, för du är inte ensam

Bestäm själv över ditt liv, låt ingen annan göra det


Va den du är
det är den du ska vara




Fri vers av Cajsa
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-01-01 21:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, det är ungefär så
som en bör säga till sig själv
då och då, sjunga sin lov och
andra positiva optimistiska sånger
litet som \'ropen skalla,
positiv självbild till alla\'
2008-01-26

  Pulsatilla
YEEEEEEEESSSS!!!!!!!!
Heeelt saaaaaant, vännen!!! Varenda ord!
;}
2006-01-01

  prinscess VIP
ja det har du så rätt i
varje människa är unik
glöm aldrig det
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg