Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är i saknaden han bränns som mest



Han saknar någon annan
precis som jag saknar honom
och min själ är stoft
efter det lilla han gav
av sig själv

men jag fortsätter
att sakna

i evighet




Fri vers av Smultris
Läst 761 gånger
Publicerad 2006-01-02 01:34



Bookmark and Share


  Septemberflickan
Älskar den här...
2009-10-19

  karamellen
Ja,saknaden känns faktiskt.Texten är full av kärlek och saknad och berör.
2006-01-06

  Tove Meyer VIP
du skriver magi
varje dikt är som ett glitterregn av saknad och sorg

det är asfalten
rymden
och evigheten i hans ögon

det är universum och tiden
där den bränns
känns
som mest.
2006-01-03

  Anna H
Det kan kännas så, men en dag vaknar du och känner att det inte var så farligt längre, då kanske tankarna finns hos någon annan som gör dig lycklig istället för sorgsen...
2006-01-02

  Markattan
Smärtande välmålade rader om saknaden som kan vara så förödande. Bra!
2006-01-02

    Cajsa
Känner din saknad som beskrivs i denna text! Att veta att man saknar någon men den personen i sin tur saknar någon annan. Det kan inte vara lätt. Bra text!
2006-01-02

  Mats L.
Djup den här
2006-01-02

  Per Rydberg
Din saknad bränner! Även jag som läsare drabbas av dina förtärande, förtätade ord. Du skriver brännande vackert!
2006-01-02

  Smultris
Daniel... vad sägs om denna lilla ändring då?
2006-01-02

  Manal
berörande.. visst kan man känna igen sig. Minnen kom upp, tårar bildades nästan.
2006-01-02

  Daniel_78 VIP
förslag till slut:

och jag fortsätter
att i evighet

sakna

---
annars är igenkännelsefaktorn stor
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris