Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKULD

 

 

Men hur gick det till hur föll, hur föll

du

hur tog du en annans liv

hur höll du

 

hur tänkte sekunderna innan ljuset tog

en annans liv

och han bara dog

hu gick du sedan med handen full utav rött

det finns många av som undrar

hur han kunnat dött

 

Har du gråten i halsen har hjärtat en korg utav sorg

vad tänker du spelar det för oss någon roll

 

eller är du bara någon som tog någons liv

vad fick dig att ta detta kliv

 

ser vi offret som ett barn utan något tal

ser vi dig som gjorde ett överilat val

kan vi gråta för dig som för den som är död

eller är du ensam i all din nöd

 

jag vill inte försvara det som har hänt

kanske vill jag bara sätta tankar på pränt

men någonstans så kan en mördare vara ett  barn

fast i sig själv och röda färgens garn

 

kanske om vi lyssnat hade det aldrig hänt

kanske kunde vi ändrat om vi kärlek sänt

för att vara barn och ta någon annans liv

måste vara den värsta ensamhetens kliv

 

kan någon säga du är ingenting värd

du har ingen plats vid vår härd

men om vi säger det så måste vi se varann

 

om så vore är det det jag aldrig hann

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-07-10 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP