Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10-07-2011 Söndag. En underbart verksam tid.


Över hustaken*

Jag kan se
över hustaken.
Fjärran ifrån mig
ser jag polcirkeln
där dagen härskar
dessa få sommartimmar
i jordens existens.

Som en kärleksfull humla,
som pollinerar blommor,
smeker solens
nattliga strålar
mina sinnen
genom trädtopparna.

Allt växer ymnigt
och jag ser
över hustaken.

Norrut, rakt in i solen
flyger våra tankar
i denna bråda,
livfulla
och underbara
sommar.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP