Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ber om ett slut, om en ny början.




ett allt


hennes ögon talar
en moders sorg
begravda dolkar
ett blottat inre

med sår

föddes du
mitt hjärta
mitt levande hopp

om bot

.

genom mina ögon
ska du slippa se
mera

min vackraste 

lovar en moders
för evigt

nu stängda 

.




 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-15 13:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
omfamnandeljus
sänder jag

dig

du vackra visdomsbärare
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo