Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från husbil i Danmark.


Barnbarn på väg till Legoland

Just nu önskar jag mig mer

av barnens ljusa sorglöshet


Vi har så mycket att

lära av dem

om vi bara

tar oss tid

att ge akt

studera dem

ta in och lyssna på

vad de har att säga

i ord och attityd


Barnen borde få

en mera central roll

i vår ofta så stressade

tillvaro på ont och gott


"Den som tager emot ett sådant barn i mitt namn han tar emot mig" sa Jesus.




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-15 21:05



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Tack för denna fina text.. Önskar mig det samma...
"Barnens ljusa sorglöshet" så fint och så sant...
Ja sen måste vi bli som barn för att ta emot
Guds Rike..... Vi ÄR Hans barn på väg mot
det himmelska "Lego" landet....
applåder

kb
2011-07-20

  Eva Helene VIP
Fint! Är själv så tacksam över att de senaste dagarna ha fått umgås med tre små fantasifulla, öppna och tillitsfulla små flickebarn.
2011-07-17

    ej medlem längre
Det ligger mycket sanning i dina ord!
2011-07-16

  mare VIP
Så sant det Du skriver
2011-07-16

  anits VIP
En mycket fin text, barn är så spontana
och ärliga, vi borde nog se på dom
lite mera
2011-07-15

  poetryGirl
fint skrivet, önskar jag fick träffa mitt barnbarn
2011-07-15

    ej medlem längre
gillar din text
2011-07-15

  Maria T
Barn är underbara
Vackert foto
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP