Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mig.

I verkliga livet villar jag i bland

som ett under sett ljus som om jag kan

skratta så där förfinat och vara väldigt lagom

att jag finner rätta orden och i bråken åker slalom

 

men mest sitter jag vid brasan där natten faller på

och pratar med mig själv och hundarna och då

känner jag mej mer hemma än dagen så jag 

 

försökte vara hipp men lyckades sådär

och vill du vara hemma så försök att här

bara vara vid en brasa i ljuset lite grann

jag vet att du vågar, att du vill och kan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-15 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP