Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen jag försvann


varför leva
som om dagen vore den sista
när jag är mätt

varför söka
när jag redan är funnen

varför tänka
när tomt huvud är skönt

varför prestera idag
när det kommer en morgondag

och gör det inte det
så dog jag lycklig




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-17 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP