Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitnack- om änglar och demoner

 

och jag leker med dina pungkulor
inte för att jag vill utan mer för att jag inte vet hur man skriver kärleksdikter om änglafjun och sockervaddsinvaderade smältugnar

det är fan inte lätt att vara som efterdyningar i ett november som regnar kåtbockar ur skyn

oh, käraste
låt mig få vara en kanellängd i dina armhålor
låt mig få uppleva stringtrosornas bortgång
en stund innan julgranen faller
och nylonstrumporna gnyr

smycka mig med laserdemoner
med halvvridna nycker och laster
med tabeller och heta porrtidningar
som att dåndimpen jublar
och änglarna klär sig i tvångströja

kom, häll senapsgas i mitt öga
förtäta mig, driv mig till vansinne
klä skott och skjut mig i sank
en kväll som denna

då änglar dör och fallfrukt ruttnar
och har du tur kan du få dig en avsugning innan midnatt råder, tipp, tapp

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-18 22:34



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Vansinnets senapsgas, extra stark. Kärlek när den är som skörast.
2011-07-19

  Gunnar Hilén VIP
KALAS !
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP