Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så högt och rent som du.

 

 

Vila lätt

mina ögon tar

ett ögonblick av tid

bäddar in i själars djup

genom kärlek djup

och vid.

 

Inga länder stora, inga himlar vill

ej vilande väntande vatten

Kan ge mig mer

kan älska som

vårt vi genom natten.

 

När solen böjd sin morgonstråt

strilar sitt ljus i arla

ska vi hålla oss båda nära nära

älska och bara vara.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-21 21:21



Bookmark and Share


  Anders Perols
Det ligger nästan som ett skimmer av trollsaga över orden. Mycket vackert!
2011-07-25

  ULJO
Det är så lätt och intressant att läsa dina texter, de trollbinder åtminstone mig som läsare.
2011-07-22

  Disco2000
Du trollar så vackert med orden att jag känner en värme inom mig! Tack för läsningen! :)
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP