Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar till Norge, alla man känner, alla berörda.

För Demokrati och en tro på människors lika värde.




Bedövad

 

Längre bort och ingenting kan vara mera

nära

bedövande, berörande och någonting att

lära

Att stå upp för allas rätt, att finnas och att

bära

är en ed jag böjt mig till vars lydnad jag kan

svära

Är vi ett vi människor, kan sanningssvärdet 

skära

För dig att se, att stå upp för vart liv alla människor

kära.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-23 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP