Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son kunde inte somna med alla blixtrar och oväsen.




Godnatt jojk

hejno no hej hej nelejohojo

nej hej jo lonåjolo hej no jo

sov lilla vän här är mamma så nära och jag

finns här för dig

jo hejnå jolojono hej lo jo

jo nohej jelen nå hej je npjolo

inget kan skada jag finns här så nära

som täcket omkring din kropp

 

lojonolojono jonojo lo jono lehejnehejolo 

jolonohojnolo nehej jolon

 

vackraste vilas så tätt här så nära

vi finns för dig kära

åarajidh




Fri vers av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 21:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Haha! Klockren!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP