Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över ettusentrehundra läsare denna vecka och massor av härliga majl i inboxen samt upplyftande kommentarer som stärkt mitt självförtroende till max och givit förnyad samhörighetskänsla.


Tack mina belackare!

För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa, säger bibeln. Jag går segrande och stärkt ut ur striden.

Som troende bär vi varandras bördor och det är en oändlig tillgång i krislägen.

Vad kan då människor göra mig? Fiendens argument faller platt till marken och kan ej skada då jag ikläder mig den vapenrustning som Efesierbrevet sex talar om.

Mitt tack går också till alla dem troende som icke troende vänner som "bar" mig igenom den sista striden och kampen fram till segrande mark.

"Ty vi hava icke strid mot blod och kött, utan mot herradömen, mot väldigheter, mot världshärskare i detta mörker, mot ondskans andemakter i himlarymderna." Tillägnad den som förstår detta faktum.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2011-07-24 17:17



Bookmark and Share


  Kalle.O
Grattis till utnämningen!
Välförtjänt...
2011-11-25

  lodjuret/seglare VIP
Att tro på något behöver inte nödvändigtvis handla om religion. Man kan säga sig tro på sig själv, på familjen, kärleken, människor, en framtid, en eller flera gudar och så vidare. Det viktiga är nog inte att ha eller inte ha en tro, utan att respektera människor oavsett tro. Att respektera att det finns de som har en tro, även de som säger sig inte tro, och att inte nödvändigtvis ifrågasätta vare sig de troende eller de vilka säger sig icke ha någon särskild tro. Att inte visa respekt och att ägna tid åt att ifrågasätta dem som inte är som en själv, det blir ofta som en strid mellan de som föredrar katt framför hund och tvärtom, mellan de som har en viss dator, telefon, bil, märkeskläder eller ej. Använd gärna denna energi till att istället söka göra människor goda gärningar, sök istället sprida positiva vibbar och glädje. Istället för att se sin egen världsbild ifrågasatt går det att vara en positiv förebild för andra att ta efter.
2011-08-15

  © anakreon VIP
Visst, visst!
Jag är ateist.
Men belackare
är allt ena stackare.
2011-08-15

    ej medlem längre
Underbart Bibbi!
Jag är med er alla dagar... säger vår Herre Jesus Kristus, och vi vet att det är sant! :-)
2011-07-24

  L Patrik W Johansson VIP
Matthew 5:44

But I say unto you, Love your enemies, bless them that curse you, do good to them that hate you, and pray for them which despitefully use you, and persecute you;

Jag har studerat de flesta religioner från 20 års åldern och funnit att den här är rätt lika Buddhismens kärna i Zen

öst och väst kan således samsas

Be well,
LPWJ
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP