Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





känner oss


här ute tränger inget liv
inga vackra asfaltsblommor
att skåda

mitt hjärta skriver mina ord
i olika meningar

men alltid samma

jag behövde dig
och tog skydd

för natten fångar alla
vilda djur

de vet att ensam
är stark

det är min tystnad


lägger mitt huvud
i ditt knä
önskar sakta

det var jag 
som kunde tända
stjärnor

briljera

när hjärtat bara blöder

känner oss
mer än du behöver

  du känner

lusten, att jaga
fånga 
någon rädd

att älska någon
räddare än dig

men du har inget mörker
jämfört med mig

jag är farlig

 

farligt rädd.


 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-25 12:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
har i dessa dagar
stadsvandrat
med en femårsvis gosse

vi har beundrat
det träd gör
de spräcker asfalten

får upplevelsen av att de bär vilja visa oss
det rädsla är

våga
sprattla med tårna
ur tyngden
pålagd
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo