Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga mer drömmar

 




l a n d a d

 

du gled fritt över
skymningars himlavalv
tände stjärnor med
ömmande längtan

levde nära döden
mot liv

landade i
din egna närhet

dina trakter grönskade
guldet väntade
i vackraste skog

äkta

bevarat med kärlekens
ledande ljus

du fann dig själv
ditt ljus

en låga

som aldrig brinner ut

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-25 23:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligvackra andas orden
ordklangen
2011-07-29

  hassanzass
Om norge?
2011-07-27

  lisa"puzzle"svensson
en underbar vacker och rörande kärleksförklaring!
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo